SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, bez zadržavanja na rampama i granicama
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, bez zadržavanja na rampama i granicama

Društvo -

Saobraćaj na putevima Srbije je umerenog intenziteta i odvija se bez zadržavanja na naplatnim rampama i graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je pozvao vozače da voze oprezno na putnim pravcima na kojima su u toku radovi.

Po poslednjim informacijama Uprave granične Policije Srbije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Naplatna stanca Umčari, na delu državnog puta I A reda broj 1, zbog radova na elektroenergetskim objektima sutra od 8.45 do 16.00 neće biti snabdevana električnom energijom.

Od danas do 23. jula od 8.00 do 16.00 na delu autoputa od petlje Horgoš do petlje Subotica biće izmenjen režim saobraćaja zbog redovnog održavanja. Za vreme izvodjenja radova saobraćaj će se preusmeravati sa preticajne na voznu i zaustavnu saobraćajnu traku, a izvodiće se u smeru ka Novom Sadu.

Do 15. jula izvodiće se radovi na izmeštanju dalekovoda na delu autoputa E-75 na deonici posle naplatne stanice Bubanj Potok do Tranšpeda, u oba smera Beograd - Niš i Niš - Beograd, a za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane preticajna i zaustavna traka.

Zbog radova na rekonstrukciji i nadogradnji garaža "Obilićev venac" u centru Beograda biće zatvorena za korisnike od sutra, 8. jula i neće raditi narednih pet meseci.

Do 20. jula na državnom putu II B reda broj 344 na deonici Draževac-Meljak izvodiće se radovi na sanaciji oštećenja kolovoza, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja