VOZAČI, OPREZ ZBOG VISOKIH TEMPERATURA: Izbegavajte putovanje u najtoplijem delu dana
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ ZBOG VISOKIH TEMPERATURA: Izbegavajte putovanje u najtoplijem delu dana

Društvo -

Zbog visokih temperatura koje će prelaziti 35 stepeni, vozačima se savetuje da prave pauze u vožnji i izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, izmenjen je saobraćaj na deonici Cerova - Sopot, kod sela Temska, što će trajati do 16. jula, navodi se u saopštenju.

U okviru izgradnje robne kuće "Ikea", do 15. jula, izvodiće se radovi na izmeštanju dalekovoda na deonici posle naplatne stanice Bubanj Potok do Tranšpeda, u smeru Beograd - Niš i Niš - Beograd.

Na deonici Ivanjica - Ušće, režim saobraćaja je izmenjen zbog radova na sanaciji klizišta "Aleksići".

Kako se navodi, saobraćaj će, zbog radova na održavanju, do 23. jula u periodu od 08.00 do 16.00 biti izmenjen i na delu autoputa od petlje Horgoš do petlje Subotica sever, a za to vreme vozila će se preusmeravati sa preticajne na voznu i zaustvanu traku, u smeru ka Novom Sadu.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, na graničnim prelazima stanje je redovno, ali i relativno i često promenljivo.

Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 111 saobraćajnih nezgoda, u kojima je 65 osoba povređeno, a 5 osoba je izgubilo život. U Beogradu, zabeleženo je 58 saobraćajnih nezgoda, a 29 osoba je povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja