SEKS-AFERA: Profesor pedofil plaća učenicama 50 evra za seks!

Skandal u školi potresa Srbiju

SEKS-AFERA: Profesor pedofil plaća učenicama 50 evra za seks!

Društvo -

Skandal u školi žestoko potresa Srbiju! Tamara Marinković, autorka knjige „Trofeji“, optužila je Miroslava Blanušu, svog bivšeg nastavnika fizičkog iz Saobraćajno-tehničke škole, da je "matori dušebrižni pedofil" koji devojčicama za seks plaća 50 evra.

Tamara Marinković (24), bivši đak Saobraćajno-tehničke škole u Zemunu i autorka kontroverzne knjige „Trofeji“, u kojoj je opisala seksualne odnose učenice s profesorima, optužila je svog nekadašnjeg nastavnika da devojčicama za seks plaća 50 evra!Ona je profesora fizičkog vaspitanja Miroslavu Blanušu nazvala „matorim dušebrižnim pedofilom“, očigledno revoltirana njegovim izjavama u Kuriru da je pokušao da joj pomogne, da je psihički bolesna, da je proganjala njegove kolege, i da se i njemu udvarala.Hoće da mi pokvare odmor- Hvala svima koji su me podržali... Hvala i matorom dušebrižnom pedofilu, koji ničim izazvan laje po novinama skrećući pažnju na sebe. Hvala i novinarima na zdušnom reklamiranju mog romana - napisala je Marinkovićeva na Instagramu, uz sliku morske obale.Onda je postavila novu fotografiju sa istom tematikom i nastavila da niže optužbe na račun Blanuše.- Neki se svojski trude da mi pokvare odmor, ali to im ne uspeva. Žalosno je što su u jednoj školi prekinuli odmor, ali ne zbog unapređenja nastave, već da uče „Trofeje“. Još je žalosnije što su za odbranu škole angažovali matorog, dokazanog pedofila, koji se javno hvalio da za 50 evra ima koju hoće klinku dok mu žena spava u drugoj sobi i koji je na spikerfon puštao učenicima svoje skaredne razgovore s devojčicama. To nije objavio u novinama dok je pričao laži o meni - napisala je Tamara, koju su prijatelji podržali u komentarima navodeći da je sve to bila „javna tajna u školi“.Sram je biloZa kraj, Marinkovićeva se zapitala hoće li tom profesoru „oduzeti penziju koju je zaradio na klinkama“. Miroslav Blanuša kaže da ne veruje da je Tamara napisala sve to, jer „nema dovoljan fond reči da sastavi rečenicu“.- Sve kolege su me podržale što sam javno rekao istinu o Tamari. Rekli su mi: „Bravo, svaka čast.“ Pa i njeni školski drugovi i drugarice su me zvali da kažu da su bili svedoci koliko sam joj pomagao. Bio sam joj kao roditelj, sram je bilo za ovo. Želim da se suočim s njom i da mi to kaže u lice - ističe Blanuša:- Ja sam porodičan čovek koji je završio dva fakulteta. Nemam nikakvu mrlju u karijeri, predavao sam Slaviši Kokezi, Mateji Kežmanu i mnogim našim proslavljenim sportistima. Pa svi znaju da sam konzervativan čovek i strog profesor. Ljudi mi pružaju podršku, njene reči su smešne!Podsetimo, Tamara je u knjizi „Trofeji“ opisala zaljubljivanje tinejdžerke Nataše u svoje profesore, od kojih su neki odbili njeno „udvaranje“, dok su se drugi upustili u intimne odnose s tada maloletnom učenicom.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte još:

GROM UBIO DVE DEVOJČICE: Bože, što nam uze anđele!

PREDSEDNIKU OSLABIO REJTING: Nikolić ostaje bez Vučićeve podrške!

MILAN LANE GUTOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Moj Srećko Šojić od Tome pravi karikaturu

MISTERIJA PRVE DAME: Dragice, ko ti je dao 10.000.000 evra

MAGAZIN STARS SAZNAJE: Ceca molila Mila da Veljku dozvole ulazak u Crnu Goru

Ceca uspela da sinu skine zabranu ulaska

Novi Stars saznaje kako je Veljko Ražnatović uspeo da uđe u Crnu Goru nakon što su njega i Šijana proterali iz Budve 2015. godine i zabranili im ulazak.

Naime, Ceca je preko Mila uspela da Veljku skine zabranu i obećala da će ubuduće da bude pod njenimnazorom.

Upozorena je da mu u Crnoj Gori više neće tolerisati ni najmanji kiks..

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track