SREĆAN PUT: Povoljni uslovi za vožnju, popodne oprez zbog najavljenih pljuskova
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Povoljni uslovi za vožnju, popodne oprez zbog najavljenih pljuskova

Društvo -

U Srbiji su trenutno povoljni povoljni vremenski uslovi za vožnju, ali će zbog kasnije najavljenih lokalnih pljuskova kolovozi biti mokri što može usloviti odrone zemlje i kamena na pojedinim putevima, saopštio je jutros Automoto savez Srbije (AMSS).

AMSS preporučio je vozačima da prilagode vožnju uslovima na putu, a brzinu dodatno smanje na putevima pored rečnih tokova i u planinskim predelima, gde dodatnu opasnost predstavljaju odroni i manji nanosi zemlje od bujica i bujičnih voda.Saobraćaj na deonici Slovac - Lajkovac u selu Nepričava je normalizovan, a nešto posle 21.00 otvoren je put Ljubovija - Mali Zvornik kroz selo Crnča.

Od 9.00 do 11.00 danas će biti obustavljen saobraćaj na autoputu Niš - Dimitrovgrad (granica s Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja zbog radova na miniranju u zoni Staničenja.

Zbog oštećenog mosta obustavljen je saobraćaj na deonici Pričević - Pecka, a vozila se preusmeravaju na lokalne saobraćajnice.

Zbog radova na sanaciji klizišta Zlatna dolina, do 29. avgusta najavljena je izmena u režima saobraćaja na putu Kosjerić - Požega, na deonici Kalenića - Kovačevića pesak.

Obustavljen je saobraćaj na deonici izmedju Konjevića i Beljine, zbog radova na obnovi vijadukta preko Zapadne Morave u Čačku, a vozila se preusmeravaju na lokalne puteve.

Zbog obnove zatvoren je put Rakovac - Zmajevac, a vozila su preusmerena na lokalni put preko Fruške gore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track