SREĆAN PUT: Dobra prohodnost, saobraćaj umerenog intenziteta
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Dobra prohodnost, saobraćaj umerenog intenziteta

Društvo -

Vedro jutro i prijatne temperature za putovanje doprinose dobroj prohodnosti puteva, a saobraćaj je trenutno umerenog intenziteta na svim frekventnim putnim pravcima, odvija se bez zastoja i prekida, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Što se tiče najave izmene u saobraćaju, od sutra će se na državnom putu I B reda broj 25, na deonici Međulužje-Belosavci, u dužini od 1500 metara, izvoditi radovi na popravci kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom, uz regulisanje privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom, a planirani rok trajanja radova je tri dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Od danas od deset časova, na državnom putu I B reda broj 38, deonica Kruševac-Razbojna, izvodiće se radovi na urgentnom održavanju, na zameni dilatacionih sprava i sanaciji kolovoznog zastora, na mostu preko Suvog potoka, navodi se u saopštenju.

Saobraćaj će se odvijati kolovoznom trakom, u kojoj se ne izvode radovi, naizmeničnim propuštanjem vozila, a trajaće 70 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Zbog radova na zameni diletacije na vijaduktu „Ražanj“ na drž. putu IA reda broj 1 u smeru Niš- Beograd koji počinju danas i traju do 14. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena: od 09. do 12 avgusta vozna saobraćajna traka, a od 12. do 14.. leva (brza) saobraćajna traka.

Od ponedeljka 15. avgusta do 21. avgusta na državnom putu IA reda broj 1 u smeru Beograd - Niš, između Pojata i Ražnja na vijaduktu „Bračin" izvoditi radovi na zameni diletacije na objektu.

Do 15. avgusta usled radova na pojačanom održavanju, na snazi je obustava saobraćaja na državnom putu IIA reda broj 174, Ulice Karađorđeva i Živojina Mišića u Kosjeriću.

Za vreme izvođenja radova saobraćaj je preusmeren na druge gradske ulice, prema postavljenoj adekvatnoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Do 15. avgusta u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, usled radova na pojačanom održavanju, na snazi je obustava saobraćaja na državnom putu IIA reda broj 174, Ulice Karađorđeva i Živojina Mišića u Kosjeriću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track