AKO KREĆETE NA PUT, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori i Guči
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

AKO KREĆETE NA PUT, NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Pojačan saobraćaj ka Crnoj Gori i Guči

Društvo -

Na autoputevima i na putevima koji vode ka Crnoj Gori danas se očekuje pojačan saobraćaj, a veći broj vozila očekuje se i na prilazima Guči, zbog održavanja Saobora trubača, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na prelazu Batrovci sa Hrvatskom na ulazu i izlazu iz zemlje čeka se oko pola sata.

Tolika su i zadržavanja na prelazu Horgoš sa Madjarskom, pa AMSS preporučuje granične prelaze Kelebiju ili Bački Breg, dok su Bački Vinogradi, DJala, Bajmok i Horgoš II otvoreni od 7 do 19 časova.

Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bosnom i Hercegovinom saobraćaj je pojačan, ali trenutna zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

AMSS upozorava i da će povremena kiša, mokri kolovozi i zahladjenje u velikoj meri uticati na bazbedno odvijanje saobraćaja.

Na delu autoputa E-75, na deonici od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, u oba smera, ;od 7 do 17 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na vijaduktu Ražanj na autoputu E-75 u smeru Niš-Beograd za saobraćaj je do 14. avgusta zatvorena leva (brza) saobraćajna traka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track