STRPLJIVO ZA VOLANOM: Gužve ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, na Batrovcima se čeka oko 2 sata
Foto: Čitalac Kurira

Stanje na putevima

STRPLJIVO ZA VOLANOM: Gužve ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, na Batrovcima se čeka oko 2 sata

Društvo -

Na putevima koji vode ka Crnoj Gori danas će biti pojačan saobraćaj, kao i na autoputevima koji iz pravca Mađarske i Hrvatske vode ka Makedoniji i Bugarskoj, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci ka Hrvatskoj, na izlazu se čeka oko dva sata, dok se vozila na ulazu zadržavaju oko pola sata, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Na graničnom prelazu Horgoš ka Madjarskoj, na izlazu se čeka oko sat vremena, a na prelazima ka Crnoj Gori, Makedoniji i BiH zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na deonici državnog puta I B reda broj 27 Zavlaka 2 - Pričević, od 15. avgusta biće izmenjen saobraćaj zbg urgentnog održavanja i otklanjanja oštećenja, a na pojedinim deonicama saobraćaj će biti obustavljen svakog dana od od 09.00 do 15.00 časova.

Foto: Čitalac Kurira
Foto: Čitalac Kurira

U toku su radovi na sanaciji kolovoza, na deonici od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj potok, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na vijaduktu Ražanj, u smeru Niš - Beograd, koji će trajati do 14. avgusta, za saobraćaj će biti zatvorena leva saobraćajna traka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track