OPREZNO ZA VOLANOM: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost ugrožavaju bezbednost u saobraćaju
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost ugrožavaju bezbednost u saobraćaju

Društvo -

Saobraćaj u Srbiji danas će se obavljati po mokrim kolovozima, uz smanjenu vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta, osim na na graničnom prelazu Gostun sa Crnom Gorom gde se na izlazu iz Srbije čeka oko 60 minuta.

Danas će na autoputu E80, Niš - Dimitrovgrad (Granica sa Bugarskom), deonica od Čiflika do Staničenja, na državnom putu IB reda, broj 43, zbog radova u zoni Staničenja biti obustavljena saobraćaj od 9.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00.

U petak 19. avgusta, od 12.00 do 13.30, na nadvožnjaku preko pruge i puta, na državnom putu I B reda broj 23 i državnom putu I B reda broj 21, deonica Požega-Užice, Ariljska petlja, vršiće se ispitivanje probnim opterećenjem nadvožnjaka. Za to vreme biće zatvorene obe trake nadvožnjaka.

Do 31. avgusta na autoputu Beograd - Niš biće zatvorene zaustavne trake u oba smera zbog postavljanja privremene saobraćajne signalizacije i radova na izgradnji čeone naplatne rampe Vrčin, navodi AMŠ.

Radovi na putu od Martinaca ka Laćarku planirani su za 20. i 21. avgust. Od 7.00 do 16.00 saobraćaj će na toj deonici biti potpuno obustavljen i preusmeren na alternativne obilaznice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track