VOZAČI, OPREZ: Prohodnost puteva dobra, ali prilagodite brzinu zbog najavljenih pljuskova
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ: Prohodnost puteva dobra, ali prilagodite brzinu zbog najavljenih pljuskova

Društvo -

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je jutros da vozače očekuju dobra prohodnost puteva, ali da su prema najavama metereologa kasnije tokom dana moguće obilnije padavine što će otežati vožnju.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Srbije, na putničkim terminalima, nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Od danas, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Maradik 2 (Beograd) – Maradik, zbog radova na redovnom održavanju mosta preko kanala kod petlje Maradik biće izmenjen saobraćaj a za veme radova, saobraćaj će se odvijati jednom trakom mosta, saopštio je AMSS.

Dodaje se da će od danas, na delu državnog puta I A reda broj 1 (auto-put E-75), na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), usled radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije, doći do izmene režima saobraćaja, u smeru Beograd-Niš.

"Za vreme radova, za saobraćaj će biti zatvorena desna traka, a saobraćaj će biti preusmeren u levu traku, smera Beograd-Niš. Radovi će se, okvirno, izvoditi do 25. novembra i biće obezbedjeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom", navedeno je u saopštenju.

Na raskrsnici broj 1, spoj državnog puta II A reda broj 160 i državnog puta I B reda broj 27 danas počinju radovi na poboljšanju raskrsnice-opasnog mesta u Svilajncu.

U toku radova, saobraćaj će se sa državnog puta I B reda broj 27, preusmeravati sa raskrsnice na državni put II A reda broj 160 preko gradskih ulica: Cara Dušana, Kneza Lazara, Mišarske, Dimitrija Tucovića na državni put II A reda broj 162: ulice Prilepske, Nadežde Petrović, Hajduk Veljkove, na Ulicu kralja Petra I.

Kretanje vozila iz suprotnog pravca, predvidjeno je istom trasom, nakon preusmeravanja vozila sa raskrsnice ulica Hajduk Veljkova i Kralja Petra I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track