OPREZNO ZA VOLANOM: Magla i česti odroni otežavaju uslove za vožnju
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Magla i česti odroni otežavaju uslove za vožnju

Društvo -

Saobraćaj na putevima u Srbiji biće umerenog intenziteta, ali se vozačima savetuje oprezna vožnja zbog magle i čestih odrona, saopštio je danas Auto moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadžavanja dužih od 30 minuta, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Završeni su radovi na deonici Rakovac - Zmajevac, te je saobraćaj na tom delu normalizovan, kao i na Petrijevskoj raskrsnici, u mestu Petrijevu, u opštini Smederevo.

Na popravci kolovoza na delu od Djurinaca do raskrsnice sa kružnim putem u Beogradu radiće se od 6. septembra, a saobraćaj će se odvijati uz adekvatnu signalizaciju. Završetak radova predvidjen je za 1. novembar.

Saobraćaj na državnom putu Beograd - Pančevo, ispod nadvožnjaka na Zrenjaninskom putu, biće izmenjen do 10. novembra iz pravca Pančeva ka Beogradu zbog radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka na pruzi Pančevo - Pančevački most. U smeru iz Beograda ka Pančevu odvija se normalno.

Izmena saobraćaja zbog radova je na snazi i na deonici Rogačica - Užice, u smeru ka Užicu, na deonici Maradik 2 - Maradik i na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale - Popovac.

Saobraćaj je i dalje obustavljen na deonici Gojna Gora - Čačak, u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela puta, i na deonici Pričević - Pecka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track