PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Putevi prohodni i suvi, ali popodne intenzivniji saobraćaj
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Putevi prohodni i suvi, ali popodne intenzivniji saobraćaj

Društvo -

Putevi u Srbiji danas će biti prohodni i suvi i očekuju se povoljne vremenske prilike za vožnju, jedino su za područje Zlatibora najavljene prolazne padavine, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj je umerenog intenziteta, ali se u popodnevnim satima očekuje veći broj vozila na putevima, što je karakteristično za kraj radne nedelje.

Prema poslednjim informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Od danas će auto-putu E-75, na deonici od petlje Mali Požarevac do petlje Vrčin, u smeru ka Beogradu, od 07.00 do 17.00 časova biti zatvarana leva saobraćajna traka.

Na auto-putu na delu izmedju Begaljičkog brda i petlje Mali Požarevac, u smeru Beograd - Niš, od 07.00 do 19.00 časova saobraćaj će se odvijati srednjom trakom.

Od danas do nedelje 15.00 časova, na obilaznici oko Beograda, od petlje Ostružnica do petlje Orlovača u smeru ka Orlovači, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na autoputu Beograd - Novi Sad, od petlje Novi Banovci do petlje Bubanj Potok, u oba smera biće naizmenično zatvaran saobraćaj od 07.00 do 17.00 časova.

Od 07.00 do 15.00 časova, do 23. septembra u oba smera auto-puta kroz Beograd od petlje Lasta do mosta Gazela, zbog radova za saobraćaj povremeno će biti zatvorena po jedna saobraćajna traka.

Zbog radova na popravci oštećenog kolovoza na delu autoputa E-75 ispred Mosta "broj 15" u smeru Bubanj Potok - Dobanovci i Mosta "broj 10" u smeru Dobanovci - Bubanj Potok, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila od 07.00 do 19.00 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track