SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, na granicama bez dužih zadržavanja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, na granicama bez dužih zadržavanja

Društvo -

Saobraćaj na putevima Srbije je umerenog intenziteta i odvija se bez zastoja, a na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Po poslednjim informacijama Granične policije, na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se ne zadržavaju duže od 20 minuta.

Zbog radova na sanaciji kolovoza do petka, 30. septembra na deonici Novi Sad - Zrenjanin, most na Tisi, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 31. oktobra zbog sanacije kolovoza na deonici Jakalj-Jelova Gora-Užice, na teritoriji grada Užica, režim saobraćaja je izmenjen i odvija se naizmeničnim propuštanjem vozila.

U subotu, 1. oktobra od 9 do 13 sati zbog radova na održavanju komunikacione infrastrukture - ITS, za saobraćaj će u zoni petlje "Hitna pomoć", u smeru ka Novom Beogradu biti zatvorena zaustavna traka.

Do 6. oktobra izvodiće se radovi na putu Bečmen-Petrovčić, od Glavne ulice, u dužini od 2,2km prema kružnom toku "Preka kaldrma" u Surčinu.

Zbog radova na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije zbog izgradnje čeone naplatne rampe Vrčin za saobraćaj su zatvorene zaustavne trake u oba smera. Na deonici od petlje "Mali Požarevac" do petlje "Vrčin" u toku su radovi na pomeranju zaštitne odbojne ograde zbog čega se povremeno zatvara za saobrćaj leva traka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja