VOZAČI, OPREZ ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog vlažnih kolovoza i obilnih padavina
Foto: Profimedia

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog vlažnih kolovoza i obilnih padavina

Društvo -

Auto moto savez Srbije (AMSS) upozorio je danas vozače da zbog vlažnih kolovoza i padavina smanje brznu i poštuju saobraćajne propise.

Na bezbednu vožnju takodje mogu uticati i učestali odroni na putevima kroz klisure i stenske useke, a obilne padavine mogu dovesti do kvarova vozila i saobraćajnih nezgoda, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnim prelazima u Srbiji nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Saobraćaj će do sutra, 4. oktobra, biti izmenjen na deonici Konjevići - Čačak, na obilaznici oko Čačka, zbog radova na redovnom održavanju i odvijaće se naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na redovnom održavanju puta kod isključenja za Subotica - Jug u smeru ka Novom Sadu iz pravca Horgoša, saobraćaj će biti usporen sa povremenim preusmeravanjem, što će trajati do 19. oktobra.

Danas počinju i radovi na rekonstrukciji železničke pruge Beograd - Niš - Državna granica, zbog čega će saobraćaj biti preusmeren na lokalni put kroz selo Žbevac, a završetak radova najavljen je za 5. oktobar.

Zbog radova na naplatnoj stanici Ruma biće obustavljen saobraćaj kroz krajnju desnu ulaznu traku iz smera Rume, a radovi će trajati do 27 oktobra.

Saobraćaj je obustavljen na putu Gojna Gora-Čačak (Ljubić) u mestu Caganje, zbog obrušavanja dela puta.

Zbog oštećenog mosta obustavljen je saobraćaj na putu Pričević - Pecka. Saobraćaj se preusmerava na lokalne saobraćajnice ovog područja.

Saobraćaj je zbog klizišta obustavljen na putu Ub - Popučke - Iverak, a koristi se alternativni put Ub - Slovac - Valjevo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track