(VIDEO) AMERI OPLELI SRPSKO KOLO: Snimak koji oduševljava Srbe!
Foto: Youtube Printscreen

SVAKA ČAST

(VIDEO) AMERI OPLELI SRPSKO KOLO: Snimak koji oduševljava Srbe!

Društvo -

Ovo je moj mali doprinos u proslavi sećanja na naše bake i deke i najslavniju generaciju koju je Srbija ikada imala, napisao je dirigent Aleksandar Đurić

Grupa studenata u "Majami art čarter skul" na Floridi naučila je da svira čuveni srpski "Marš na Drinu". Mnogi bi se (s razlogom) zapitali otkud to da slavnu melodiju sviraju baš tamo. U pitanju je klasa talentovane dece pod dirigentskom palicom maestra Aleksandra Ace Đurića.Ispod snimka koji je 2014. postavljen na Jutjubu u opisu stoji da je "Marš na Drinu" sviran u čast stogodišnjice od Prvog svetskog rata. Međutim, ono što je mnoge oduševilo je što su đaci na kraju zaigrali čak i kolo!"Ovo je moj mali doprinos u proslavi sećanja na naše bake i deke i najslavniju generaciju koju je Srbija ikada imala", napisao je dirigent Aleksandar Đurić na svom Fejsbuk profilu.Kako to izgleda pogledajte ovde:

Čitajte još na portalu Stil: Ovako izgleda Amerikanac kada prvi put proba sarmu! (VIDEO) Čudan svet, ogovara te a voli, ljubi te u obraz, a mrzi te: Meša Selimović je objasnio! Ona izgleda neverovatno od ponedeljka do petka zbog ovog: 20 tajni negovane žene! Elizabet Tejlor ga nikad nije prežalila: Žene nisu mogle da mu kažu Ne! (FOTO) Staklena glazura za torte: Zbog ovog će vaši kolači biti prava remek dela! (RECEPT, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja