VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza
Foto: Kurir

Stanje na putevima

VOZAČI, PRILAGODITE BRZINU: Oprez zbog mokrih i klizavih kolovoza

Društvo -

Na putevima u Srbiji kolovozi će danas biti mokri i klizavi zbog kiše, a vozačima se savetuje da prilagode vožnju uslovima na putu, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Saobraćaj je umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi, navodi se u saopštenju.

Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužih od 20 minuta.

Do 30. oktobra, na deonici Barajevo - Baćevac izvodiće se radovi na popravci kolovoza, te će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Završeni su radovi na sanaciji klizišta Varnice 2 i Varnice 3, na deonici Brajkovac - Belanovica - Rudnik kod mesta Varnice i uspostavljen je normalan režim saobraćaja.

Na južnom kraku Koridora 10, na deonici izmedju Srpske kuće i Levosoja, od 13. oktobra izvode se radovi na izgradnji nadvožnjaka, a saobraćaj je preusmeren.

Saobraćaj je obustavljen na deonici Ub - Koceljeva zbog radova na sanaciji klizišta i odvija se alternativnim putem preko Družetića, Pambukovice i Novaka.

Na putu izmedju Kremana i Mokre Gore, u mestu Špijunovići, saobraćaj je usporen zbog radova na sanaciji klizišta, koji će trajati do 20. oktobra.

Saobraćaj će do 15. novembra biti obustavljen na deonici Perlez - Kovačica, preko mosta kod Farkaždina, zbog radova na rehabilitaciji mosta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja