HIT RAZVOD Žena vlasnika Krmivo produkta: Krave su mi zaradile 9 stanova!

Ovako nešto može samo u Srbiji

HIT RAZVOD Žena vlasnika Krmivo produkta: Krave su mi zaradile 9 stanova!

Društvo -

Bajka Bivša žena nekadašnjeg vlasnika „Krmivo produkta“ napravila šou na suđenju kad je objašnjavala da je od majke dobila 800.000 evra jer je imala stoku koja daje mnogo mleka

Jedna prava filmska, bračno-kriminalna priča nedavno se odigrala na suđenju između Dragoljuba Markovića, bivšeg vlasnika „Krmivo produkta“, i njegove nekadašnje supruge Ljiljane Marković.Trajalo je više od šest sati, i to sve zbog 13 miliona evra, koliko biznismenu iz Surčina traži bivša žena za 10 godina braka.- Na pitanje sudije zašto se razvela od Dragoljuba, Ljiljana je kao iz topa rekla: „Zbog Mire Škorić.“ Dragoljub je objasnio da je pevačica u njegov život došla tek kad je Ljiljana zvanično otišla od kuće. Pravi šou u sudnici počeo je kad je Ljiljana objašnjavala kako je stekla milione. Inače, ona je u Dragoljubovu firmu došla 1992. na mesto prodavačice jaja, da bi 10 godina kasnije izašla iz nje kao milionerka - priča naš dobro obavešten izvor.On kaže da je Marković negirao sve što je njegova bivša supruga na ročištu ispričala.- Ona posle 10 godina provedenih s Dragoljubom odlazi sa 2,5 miliona i devet stanova, koje prepisuje na svoju ćerku iz prvog braka jer njih dvoje nisu imali dece, i traži još 11 miliona evra. Dragoljub ima dvoje dece iz prvog braka. Na ročištu je pričala da joj je mama kupila sve stanove jer je imala krave koje su davale mnogo mleka. Za prvih pet dala joj je 450.000 evra, a da je ona zaradila 440.000 evra u preduzeću, ali ne preko plate, već preko bonusa koje joj je Marković isplaćivao nekad i dva puta mesečno.

Za ostatak stanova ponovo joj je novac dala majka, koja je bila na samrti, i to 360.000 evra, koje je zaradila od onih krava rekorderki. Dragoljub je rekao da je sve to laž i ispričao da je zvao centar za stočarstvo PKB i tražio da mu izračunaju na desetogodišnjem nivou koliko može da zaradi jedno domaćinstvo sa 30 krava koje su u perfektnoj kondiciji. Dobio je odgovor da je ukupna dobit u današnjim uslovima 800 evra mesečno - priča naš sagovornik.Pozvali smo Ljiljanu, ali nam je ona spustila slušalicu.

Dragoljub MarkovićDOŠLA JE DA ME OPLJAČKADragoljub ne može da se načudi šta je Ljiljana govorila.- Rekla je da je 450.000 evra uštedela od bonusa, a istina je da je moje preduzeće isplatilo bonuse ukupno tri puta od postanka. Prvi put čujem za njenu pozamašnu ušteđevinu. Bilo bi zaista dobro kad bi na mleku moglo da se zaradi toliko koliko ona kaže. Naravno da će pravda biti zadovoljena, jer je u pitanju kapital porodice Marković, koji se stvara poslednjih 120 godina, a ona je došla sa ciljem da nas opljačka i to joj zasad uspeva.

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track