PREDIVAN DAN PRED NAMA: Danas sunčano, do 19 stepeni, uveče naoblačenje
Foto: Zorana Jevtić

Novembarsko proleće

PREDIVAN DAN PRED NAMA: Danas sunčano, do 19 stepeni, uveče naoblačenje

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, osim u Timočkoj Krajini, gde će biti hladnije, uz postepeno povećanje oblačnosti tokom dana.Uveče i noću na severu i zapadu umereno naoblačenje.

Duvaće slab i umeren, južni i jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i olujni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura biće od 0 do 9 C, najviša dnevna od 12 do 19 C, u Timočkoj Krajini oko 8 stepeni.U Beogradu će danas biti pretežno sunčano, toplo i vetrovito (košava). Jutarnja temperatura će biti 9 C, najviša dnevna 18 C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, vreme će biti pretežno sunčano, toplo, naročito u nedelju i ponedeljak kada će dnevne temperature biti znatno iznad prosečnih vrednosti.

U košavskom području vetrovito uz jak, a na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar koji će od četvrtka biti u slabljenju. U Timočkoj Krajini oblačno, hladno i tmurno, povremeno sa sipećom kišom. U subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track