UŽASNO: Milica Vučenov (25) umrla posle porođaja, ostavila četvoro dece!
Foto: Privatna Arhiva

Tuga do neba: Jedno drugom do uveta, najmlađe osam dana

UŽASNO: Milica Vučenov (25) umrla posle porođaja, ostavila četvoro dece!

Društvo -

Bez majke su ostali Mihajlo (7), Nikolina (3,5), Slobodan od 14 meseci i beba Nikola, koji je u trenutku Miličine smrti imao svega tri dana

Milica Vučenov (25) iz Sremskih Karlovaca, majka četvoro dece od kojih najmanje ima svega osam dana, umrla je 20. novembra u porodilištu „Betanija“ u Novom Sadu.Bez majke su ostali Mihajlo (7), Nikolina (3,5), Slobodan od 14 meseci i beba Nikola, koji je u trenutku Miličine smrti imao svega tri dana.- Milica je imala probleme sa srčanim zaliscima, a u trudnoći je dobila i šećer. Primala je tri puta dnevno insulin, ali se dobro osećala i 18. novembra se normalno porodila. Trebalo je da izađe u ponedeljak, ali je beba dobila temperaturu, pa su je lekari zadržali. Rekli su mi da je samo ustala sa kreveta i pala. Lekari nisu uspeli da je spasu - kaže muž Igor.

PomozimoPOTREBNI PELENE I MLEKOIgor kaže da su deci najpotrebniji pelene i mleko. Svi koji žele da pomognu mogu to da učine na broj računa 105-0000408152508-83 u AIK banci, na ime Igor Vučenov, Doka 59, Sremski Karlovci.

S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja