OPREZNO ZA VOLANOM: Zbog magle smanjena vidljivost na pojedinim deonicama
Foto: AP Jan 2015

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Zbog magle smanjena vidljivost na pojedinim deonicama

Društvo -

Vidljivost na pojedinim putnim deonicama u Srbiji smanjena je zbog sumaglice i magle, a vozače očekuju i mokri kolovozi, što predstavlja opasnost u vožnji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na Zrenjaninskom, Obrenovačkom i Pančevačkom putu, u kasnijim popodnevnim i večernjim satima moguće je formiranje kolona vozila uz usporenu vožnju, navodi se u saopštenju AMSS-a.

Prema informacijama Uprave granične policije, vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 15 do 20 minuta.

Zbog izvodjenja gradjevinskih radova, saobraćaj je potpuno obustavljen na deonici Ub - Radljevo, kod naseljenog mesta Stublenica, te se koriste alternativni putni pravci.

Radovi se izvode i na sanaciji klizišta na deonici Kosjerić - Požega, pa će se do 31. decembra svakog dana od 07.00 do 15.00 saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Saobraćaj će do sutra zbog radova na asfaltiranju biti obustavljen na deonici Topola - Bućin grob, u periodu do 09.00 do 17.00.

Zbog oštećenja mosta, obustavljen je saobraćaj na deonici Mojković-Krupanj.

Obustava saobraćaja na snazi je i na deonici Ub - Koceljeva zbog radova na sanaciji klizišta, a vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce. ;

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja