VIŠESATNA ČEKANJA NA BATROVCIMA: Ako putujete, naoružajte se stpljenjem! Počinje praznični HAOS!
Foto: Fonet/Arhivska Fotografija

Stanje na putevima

VIŠESATNA ČEKANJA NA BATROVCIMA: Ako putujete, naoružajte se stpljenjem! Počinje praznični HAOS!

Društvo -

Na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Madjarskom jutros je zabeležen pojačan intenzitet saobraćaja i duža zadržavanja vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).Prema informacijama uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske, zadržavanja su oko pet sati, a ista situacije je i na GP Šid gde su kolone vozila duge par kilometara.

Zadržavanja vozila ima na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju iz Madjarske gde se čeka oko 90 minuta. Na graničnom prelazu Kelebija čeka se oko sat vremena. Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja ;nisu duža od pola sata.

AMSS je upozorio vozače da problem u vožnji ovog jutra prave vlažni kolovozi, poledica i niske temperature.

Do 30. decembra 7.00 do 17.00 na Avalskomi putu izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a u toku izvodjenja radova, saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

Produžavaju se radovi na periodičnom održavanju nadvožnjaka preko železničkih pruga Beograd-Niš i Trupale-Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) – Niš (Trupale), do 18. januara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track