(KURIR TV) POSLEDNJE ZBOGOM TRAMPOVOJ DADILJI: Baka Milka sahranjena danas u Grockoj
Foto: Zorana Jevtić

Večni počinak prijateljice najmoćnijeg čoveka na svetu

(KURIR TV) POSLEDNJE ZBOGOM TRAMPOVOJ DADILJI: Baka Milka sahranjena danas u Grockoj

Društvo -

Žalost Porodica i prijatelji oprostili se od žene-zmaja, koja je čuvala decu američkog predsednika, koji takođe žali za njom

Oko pedeset članova najuže porodice i prijatelja juče se na groblju u Grockoj oprostilo od Milke Milisavljević (85), žene koja je sedamdesetih godina prošlog veka bila dadilja deci američkog predsednika Donalda Trampa!

Poslednji pozdrav... Nepregledna kolona ožalošćenih
Poslednji pozdrav... Nepregledna kolona ožalošćenih

Milka, o kojoj je Kurir prvi pisao, ostavila je jak utisak na Trampovu porodicu, koja, takođe, kako navode američki portali, oplakuje njenu smrt.- Nana je bila neverovatna žena! Vesela, energična, hrabra... Žena-zmaj! Uopšte ne iznenađuje što za njom žali i američki predsednik. Bila je dama sa jakim karakterom, voleo ju je svako ko ju je znao - kaže za Kurir Aleksandar Petrović, Milkin unuk.

On je juče bio vidno potresen, ali ipak hrabar, jer ga je, kako kaže, upravo njegova baka učila da stoički podnosi sve životne probleme.- Ona je uvek bila vesela. Da se ona pita, sad bi ovde bila muzika! - navodi Aleksandar, koji će se, kako kaže, uvek sećati Milkinih priča o Trampu i kako je, kad je njegove sinove Donalda Džuniora i Erika vodila u park, uvek sa sobom u torbici nosila pištolj.

R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track