UŽIVALI STE U PLUSU...: Sutra po podne stiže novo naoblačenje sa severa, u toku noći i sneg!
Foto: AP

Ledeni dani i za Novu godinu

UŽIVALI STE U PLUSU...: Sutra po podne stiže novo naoblačenje sa severa, u toku noći i sneg!

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će sutra ujutru na severu zemlje biti pretežno vedro, u ostalim krajevima oblačno, mestimično sa kišom, na višim planinama sa snegom.

Tokom prepodneva postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, prvo u centralnim, a zatim i u južnim predelima. Kasnije po podne novo naoblačenje sa severa, u nižim predelima sa kišom u višim sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Tokom noći između utorka i srede sneg se očekuje i u nižim predelima. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku i na planinama sa udarima olujne jacine.Jutarnja temperatura od 0 do 6 C, najviša dnevna od 3 do 8 C, u Timočkoj Krajini do 12 C.U Beogradu će sutra u jutarnjim satima biti oblačno, povremeno sa kišom.

Tokom dana biće suvo uz delimično razvedravanje i sunčane periode. Kasnije po podne novo naoblačenje sa kišom koja će tokom noći uz pad temperature preći u sneg. Padavine će biti slabog intenziteta. Vetar umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura 3 C, najviša dnevna 6 C.

Foto: AP
Foto: AP

Prema izgledima vremena za sedam dana, u sredu i četvrtak biće hladnije i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim, severozapadnim vetrom, na istoku i na planinama sa udarima olujne jačine. Na severu uglavnom suvo, u ostalim krajevima mestimično sa snegom uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Zatim suvo, u petak i subotu hladno, u većini mesta ledeni dani, a od nedelje temperatura u postepenom porastu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track