Najnovije vesti

RAZMIŠLJA O KANDIDATURI Blagoje Spaskovski za Kurir: Možda ponovo budem direktor RTB Bor!
Foto: Dado Đilas

Kralj Bora otkriva

RAZMIŠLJA O KANDIDATURI Blagoje Spaskovski za Kurir: Možda ponovo budem direktor RTB Bor!

Društvo

Unapred pripremljen plan reorganizacije mora da se poštuje, a jedan od zadataka je da RTB dobije profesionalni menadžment i to ćemo i da ispunimo, kaže Spaskovski

Vlada Srbije raspisala je juče javni poziv za izbor profesionalnog menadžmenta za upravljanje Rudarsko-topioničarskim basenom Bor, a dojučerašnji „večiti“ direktor ovog rudarskog giganta Blagoje Spaskovski kaže da još ne zna da li će se ponovo kandidovati za tu poziciju!
- Još ne mogu da odgovorim na pitanje da li ću se ponovo kandidovati za mesto direktora. Unapred pripremljen plan reorganizacije mora da se poštuje, a jedan od zadataka je da RTB dobije profesionalni menadžment i to ćemo i da ispunimo - kaže za Kurir Spaskovski, čije poslovanje su pratile mnogobrojne afere.

U tenderu se navodi da zainteresovani ponude mogu slati do 28. aprila 2017. godine i da prednost imaju ljudi sa iskustvom.

Ponuda mora biti detaljna, a zainteresovani moraju platiti i 15.000 evra kao uslov za učešće na javnom pozivu. Zadatak profesionalnog menadžmenta biće da poveća profitabilnost, obezbedi nova tržišta i novu organizaciju rada.

Profesionalni direktori biće u svim delovima borskog giganta, uključujući i rudnike bakra i zlata u Boru i Majdanpeku i topionici.

J. P.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...