I ZA VIKEND ISPOD NULE: Mraz i magla, u utorak moguć sneg
Foto: AP

Vremenska prognoza

I ZA VIKEND ISPOD NULE: Mraz i magla, u utorak moguć sneg

Društvo -

BEOGRAD - U subotu ujutru biće maglovito i hladno, sa umerenim i jakim mrazem. Magla ili niska oblačnost će se u nizijama i duž rečnih tokova zadržati i duže tokom dana.

U planinskim predelima biće pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura će biti od -15 do -7, najvisa dnevna od -6 do -1,u maglovitim predelima oko -8 stepeni.U Beogradu će ujutru biti mraza i magle.

Magla ili niska oblačnost će se na širem području grada mestimično zadržati i veći deo dana. Po podizanju magle pretežno sunčano. Vetar slab promenljivog pravca.

Foto: AP/Ilustracija
Foto: AP/Ilustracija

Jutarnja temperatura od -10 do -8, najviša dnevna oko -4 stepena.

Prema prognozi vremena za sedam dana, u Srbiji će biti hladno i u većini dana suvo, samo se u utorak krajem dana i u sredu u južnim krajevima uz nešto više oblačnosti očekuje retka pojava snega.

U jutarnjim satima umeren i jak mraz i magla mestimično, koja će se po kotlinama i ponegde u nižim predelima zadržavati i duže tokom dana. U ponedeljak u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar.

BONUS VIDEO:

Prva pomoć kod promrzlina - saveti pedijatra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track