PROMENLJIV DAN PRED NAMA: Ujutru sunčano i toplije, uveče naoblačenje sa kišom
Foto: AP 2012

Vremenska prognoza

PROMENLJIV DAN PRED NAMA: Ujutru sunčano i toplije, uveče naoblačenje sa kišom

Društvo -

U Srbiji će tokom jutra biti slabog i umerenog mraza, mestimično sa maglom i niskom oblačnošću koja će se po kotlinama, na severozapadu, zapadu i u Timočkoj Krajini zadržati veći deo dana.

U ostalim krajevima biće pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i tokom noći u severnim i zapadnim krajevima naoblačenje sa kišom koja će se ponegde lediti na tlu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od -9 C do -3 C, najviša od -1 C do 5 C.

KAKO PREŽIVETI TEMPERATURNI ŠOK?

SRBIJA I NAREDNIH DANA U MINUSU: Čeka nas nova tura mraza, magle i ledene kiše

U Beogradu će danas ujutru biti slab mraz. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko -4 C, najviša oko 4 C.

Foto: AP
Foto: AP

Uveče će doći do naoblačenja, tokom noći kiša. U pojedinim delovima grada kiša će se lediti na tlu.

(VIDEO) TEMPERATURNI ŠOK: Za vikend i do 25 STEPENI TOPLIJE!

Prema izgledima vremna za sedan dana, u Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno i toplije. U sredu u severnim, zapadnim i centralnim krajevima mestimično kiša, koja će se ujutru ponegde lediti na tlu.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Zatim će biti uglavnom suvo. Krajem perioda u južnim krajevima naoblačenje sa kišom. Jutarnji mraz se ne očekuje, a maksimalna temperatura u većini mesta od 8 C do 14C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track