Najnovije vesti

(VIDEO) TRESAO SE CEO KRAGUJEVAC: Pogledajte trenutak kada je EKSPLODIRAO vojni objekat u Medni
Foto: Youtube Printscreen

Strašna scena

(VIDEO) TRESAO SE CEO KRAGUJEVAC: Pogledajte trenutak kada je EKSPLODIRAO vojni objekat u Medni

Društvo

BEOGRAD - Trenutak eksplozije u Tehničko-remontnom zavodu kod Kragujevca, zabeležen je i na video snimku nadzorne kamere koja se nalazila u blizini objekta.

Sudeći po vremenu koje na snimku nadzorne kamere, reč je o drugoj eksploziji koja se dogodila oko 15 časova i 20 minuta. Na video snimku trenutak eksplozije možete videti od 39. sekunda.

Prva ekplozija se desila oko 14 časova. U razornim eksplozijama u vojnom objektu u Medni kod Kragujevaca poginuo je potpukovnik Vojske Srbije Miroslav Perišić, 25 osoba je povređeno, a za trojicom se još traga.

(KURIR TV) SLIKE I SNIMCI UŽASA IZ KRAGUJEVCA: 20 povređenih u eksploziji, ljudi pod ruševinama!

Predstavnici Ministarstva odbrane su saopštili da se pretrage ruševina vrše dronovima i psima, kao i da komunikacija s trojicom nestalih dosad nije ostvarena, kao da nema nijednog fizičkog dokaza da je komunikacija s njima ostvarena.

- Bilo je različitih glasina, ali mi nismo ni u jednom trenutku uspostavili komunikciju sa nestalim osobama niti imamo bilo kakvih materijalnih dokaza o njima - rekao je Zogović. On je istakao i da su nadležne službe jutros procenile da je verovatnoća naknadnih eksplozija u TRZ minimalna, što omogućava još intenzivniju pretragu terena - izjavio je zamenik načelnika Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane pukovnik Mihailo Zogović.

Ministri odbrane i unutrašnjih poslova Zoran Đorđević i Nebojša Stefanović posetili su danas na Vojnomedicinskoj akademiji vatrogasce Nenada Miličića i Nebojšu Petkovića, koji su povređeni juče prilikom gašenja požara i otklanjanja posledica eksplozije u Tehničkom remontnom zavodu u Kragujevcu.

Vatrogasci Sektora za vanredne situacije MUP Srbije smešteni na Odeljenju intenzivne nege VMA, stabilnog su stanja, svesni i orjentisani.Pošto se radi o specifičnim unutrašnjim povredama, njihovo stanje biće pod pojačanim nadzorom još nekoliko dana, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sestra radnika za kojim se traga za Kurir TV: Ne znam da li mi je brat živ!

(E. P. K.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...