RASTE TENZIJA: 3 MILIONA koverti s računima za nagradnu igru stiglo u RTS, uz POLICIJSKU PRATNJU
Foto: Kurir

Prvo izvlačenje u subotu

RASTE TENZIJA: 3 MILIONA koverti s računima za nagradnu igru stiglo u RTS, uz POLICIJSKU PRATNJU

Društvo -

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima, koje će učestvovati u državnoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", dopremljeno je u Studio RTS na Košutnjaku u Beogradu, uz policijsku pratnju.

Studio će do kraja izvlačenja biti pod stalnim obezbeđenjem i video-nadzorom. Koverte su dopremljene u Studio 8 RTS u konvoju od šest kamiona, posle čega su smeštene u bazen dimenzija 23 sa 12 metara, saopštilo je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Prve nagrade biće izvučene u subotu, 11. marta, a studio će do poslednjeg izvlačenja 31. marta obezbeđivati službeno obezbeđenje RTS-a i biće pod stalnim video-nadzorom.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Primopredaju koverata kontrolisala je Komisija u kojoj su bili predstavnici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Ministarstva finansija - Poreska uprava i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Sačinjen je i spisak pošiljki koje su pristigle u neadekvatnim kovertama i time ne ispunjavaju uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kojih je ukupno bilo 158.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" počela je u januaru, a građani do kraja marta mogu besplatno da šalju koverte sa najmanje 10 fiskalnih računa ili slipova izdatih u 2017. godini sa iznosima od najmanje 100 dinara.

(021/Srna)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track