SEĆATE LI SE MOMKA KOJI JE PAO IZA VUČIĆA? Konačno je progovorio o incidentu!
Foto: Facebook Printscreen

SEĆATE LI SE MOMKA KOJI JE PAO IZA VUČIĆA? Konačno je progovorio o incidentu!

Društvo -

Zaista ne želim da dajem nikakve izjave, trenutno samo hoću mir posle svega što se desilo – rekao je Ranko Pešović, momak koji je postao ultra popularan na društvenim mrežama, nakon što je u jednoj političkoj emisiji, tokom gostovanja Aleksandra Vučića, pao u nesvest.

- Meni je savest mirna i jasno se vidi na snimku da mi se zaista slošilo. Bitno mi je samo da mi je sa zdravljem sve u redu, jer sam radio analize, koje su to i pokazale – dodao je on i rekao kako ne želi da razgovara o komentarima i prozivanjima koji ne prestaju na Fejsbuku i Tviteru još od prošlog četvrtka naveče.

Pešović je svoj profil poslednjih dana dodatno zaštitio i "zaključao". Ipak, kako se moglo saznati, reč je o momku rođenom 1988. godine, poreklom iz Priboja, koji živi u Maloj Ivanči pored Sopota. Studirao je Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu, a godinama se aktivno bavi fudbalom, zajedno sa svojim bratom Markom.

Snimanju emisije na TV Hepi, gde je bio smešten bukvalno odmah iza premijera Aleksandra Vučića, prisustvovao je sa Sarom Vukosavljević, za koju „komentatori“ na društvenim mrežama pretpostavljaju da mu je devojka.

U pojedinim komentarima spominjano je i da je učestvovao kao statista i u čuvenom predizbornom spotu Aleksandra Vučića u kojem se radnja dešava u avionu. Ovo je, za sada, ostalo samo u sferi nagađanja i tračeva, pošto se Pešović nigde ne može jasno videti na snimku.

Ne intersuje ga politika, već samo sport

Ono što je činjenica, nigde na njegovom Fejsbuk profilu ne postoje slike, niti bilo kakvi komentari o političkoj pripadnosti, koji su karakteristični za članove ili simpatizere stranaka.

U prvom planu je isključivo - fudbal.

Evo kako je izgledao taj "pad u slavu"

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vesti 03.04.2017: Za koga je glasao Beograd a za koga Mladenovac

(Blic/Maša Milojković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track