OPREZNO ZA VOLANOM: Vozače očekuju mokri kolovozi i gužve
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Vozače očekuju mokri kolovozi i gužve

Društvo -

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju mokri kolovozi, smanjena vidljivost i povremeni zastoji, zbog čega im se savetuje da smanje brzinu i drže bezbedno odstojanje od drugih vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima na srpskim graničnim prelazima vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Teretna vozila zadržavaju se na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj na graničnom prelazu Šid oko sat vremena, dok se na graničnom prelazu Kelebija sa Madjarskom čeka oko 90 minuta.

Na mostu kod Bežanijske kose na autoputu kroz Beograd u smeru ka Šidu do 7. aprila zbog izgradnje zidova za zaštitu od buke saobraćaj će se odvijati preticajnom i voznom trakom.

Na deonici od Hitne pomoći do isključenja za Ulicu Kneza Miloša u smeru ka Šidu večeras od 22.00 do sutra do 5.00 čassova biće zatvarana desna zaustavna traka.

Od sutra, 5. aprila na deonici Užice - Zlatibor zbog radova na Ložioničkom mostu saobraćaj će biti obustavljen i preusmeren na gradske ulice. Planirano je da radovi traju do 19. juna.

Na deonici Kać - Zrenjanin sutra počinju radovi zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom kolovoznom trakom.

Na Obizlaznici oko Beograda u smeru ka Nišu zbog radova na mostu svakodnevno do 11. aprila od 6.00 do 18.00 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila levom i desnom trakom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track