PREOKRET NA NEBU IZNAD SRBIJE: Od Velike subote menja se vreme, stižu kiša, pljuskovi i gromovi
Foto: Stefan Jokić

Dan uoči Vaskrsa

PREOKRET NA NEBU IZNAD SRBIJE: Od Velike subote menja se vreme, stižu kiša, pljuskovi i gromovi

Društvo -

BEOGRAD - U subotu, dan uoči Vaskrsa, biće promenljivo oblačno, u većem delu suvo sa periodima sunčanog vremena. Posle podne na severu, zapadu i jugozapadu jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature, tokom noći ka nedelji proširiće se i na ostale krajeve.

Vetar slab i umeren, istocni i jugoistočni, posle podne u skretanju na severni.Jutarnja temperatura od 5 do 10 stepeni, a najvisa dnevna od 18 do 22 stepena.

U Beogradu sutra promenljivo oblačno, tokom većeg dela dana suvo sa periodima sunčanog vremena.Krajem dana i uveče jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom noci u skretanju na severni.Jutarnja temperatura oko 10 a najvisa dnevna oko 21 stepen.

U nedelju oblačno, hladnije, mestimično sa kišom i pljuskovima. Posle podne na severu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, prestanak padavina i delimično razvedravanje.

U ponedeljak suvo i uglavnom sunčano. Zatim oblačno i hladno, mestimično sa kisom, u brdsko-planinskim predelima i sa snegom, više padavina se očekuje u utorak i sredu. U subotu suvo u jutarnjim satima sa mrazem, a dnevna temperatura u manjem porastu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track