PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan intenzitet saobraćaja, OPREZ zbog najavljenih PLJUSKOVA
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Pojačan intenzitet saobraćaja, OPREZ zbog najavljenih PLJUSKOVA

Društvo -

Prvi radni dan posle prvomajskih praznika i produženog vikenda po pravilu donosi pojačan intezitet saobraćaja i veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradskih sredina, ali i unutar samih gradskih saobraćajnica, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Najavljeni mogući pljuskovi mogu usporavati saobraćaj, a mogući su i odroni na putevima kroz stenke useke koji mogu ugroziti bezbednost u vožnji.

Od danas će se izvoditi radovi na popravci i zameni odbojne ograde, na državnom putu I B reda, na deonicama Preljina -Gornji Milanovac i Gornji Milanovac -Svračkovci, u vremenskom periodu od 07.00 do 17.00 časova.

Od danas će se raditi na poboljšanju površinske raskrsnice - opasnog mesta u Svilajncu, raskrsnica br.2, spoj državnog puta II A reda broj 160 i državnog puta II A reda broj 162. Planirano je da radovi traju 30 dana.

OD PROLEĆA DO JESENI U JEDNOM DANU: U Srbiji ujutru toplo i suvo, od sredine dana PLJUSKOVI I GRAD

Danas od 7.00-16.00, na državnom putu I A reda broj 1, petlja Jagodina- petlja Batočina ; izvodiće se radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz u zoni od 100 metara. Saobraćaj će se iz vozne i preticajne trake preusmeravati kroz zaustavnu traku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track