PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri i klizavi, PRILAGODITE BRZINU
Foto: Kurir

Stanje na putevima

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Kolovozi mokri i klizavi, PRILAGODITE BRZINU

Društvo -

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a mokri kolovozi i udarane rupe su glavne karakteristike ovog jutra za sve učesnike u saobraćaju, posebno za vozače.

Kiša koja je tokom noći padala i koja još uvek pada u pojedinim delovima zemlje uslovila je da se saobraćaj na većini puteva odvija po mokrim kolovozima što svakako zahteva dodatnu opreznost za volanom, saopštio je AMS S.

Posebnu pažnju potrebno je obratiti i na putevima koji vode kroz stenske useke i klisure zbog učestale pojave odrona, kao i na deonicama na kojima je usled radova izmenjen režim odvijanja saobraćaja.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na GP Šid za teretna vozila zadržavanja su oko 60 minuta.

U saopštenju se navodi da će zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petlji "Feketić", i petlji "Srbobran" na državnom putu I A reda broj 1, na snazi biti izmena režima saobraćaja, koji će početi danas u 12 časova i trajati do 8. avgusta prilikom čega će saobraćaj biti zatvoren na petljama "Srbobran" i "Feketić" i preusmeren na alternativne petlje Subotica- Srbobran 2, Backa Topola kao i na alternativne magistralne puteve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track