POLA SATA 100 EVRA, SAT VREMENA 150: Ispovest Marine iz Beograda koja se prostituisala u Hrvatskoj
Foto: Profimedia

SVE JE OPISALA

POLA SATA 100 EVRA, SAT VREMENA 150: Ispovest Marine iz Beograda koja se prostituisala u Hrvatskoj

Društvo -

B. M. (45) iz Stare Baške, Z. Ž. (44) iz Punta, Ž. K. (46) iz Krka, J. L. (42) iz Rijeke i N. K. (39) iz Stare Baške, optužen je za vođenje noćnog kluba u Plovaniji u Hrvatskoj, gde su se tokom 2009. godine prostituisale devojke iz inostranstva.

Jedna od njih bila je i Marina iz Beograda, koja je u svom iskazu otkrila detalje njihovog “posla”.

- Sat seksa naplaćivale smo 150 evra, pola sata je koštalo 100 evra. Kad bi gost stigao taksijem, tarifa je bila 20 evra viša. Dogovor je bio da gost mora da plati dva koktela, to je bilo ukupno oko 20 evra, a onda se moglo u sobu. Poželjno je bilo da se pre naruči što više pića koja su bila skupa - kazala je Marina iz Beograda koja je u Hrvatsku stigla u julu 2009. godine.

Devojke su u istrazi izjavljivale da je to bio i svingerski klub, a da je sav novac naplaćen za seks ostajao kod njih.

B.M. je u svojoj obrani, kao i ostali optuženi, odbacio optužbe tvrdeći, da se klub bavio ugostiteljstvom, a da su se plesačice i dame za zabavu bavile i prostitucijom u svom angažmanu, bez njihovog uticaja.

Glavna rasprava u sudskom procesu je završena, ostala je samo presuda u postupku na osnovu optužnice USKOK-a koja petoricu okrivljenih tereti da su bili članovi grupe koja je otvorila, vodila i radila u organizaciji kluba u kojoj su se prostituisale devojke.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track