VOZAČI, SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, kolovozi suvi
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

VOZAČI, SREĆAN PUT: Saobraćaj umeren, kolovozi suvi

Društvo -

Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, odvija se po suvim kolovozima i nema većih zastoja, osim na deonicama na kojima se izvode radovi, gde je potrebno dodatno obratiti pažnju na bezbednost radnika i putara, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

U toku su radovi na rekonstrukciji kolovoza u tunelima Kržnice i Manojle, na državnom putu II A reda broj 258, deonica Predejane (veza sa državnim putem I A reda broj 1) - Vladičin Han (Gramađe). Radovi će trajati do 19.05.2017 godine, a saobraćaj se na pomenutoj deonici odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.Radovi na sanaciji kolovoznog zastora, izvodiće se 18. i 19.05.2017. godine, na državnom putu I B reda broj 13, na deonici Beograd - Čenta, u naselju Padinska Skela. Za vreme redova, saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom kolovoznom trakom.

Dana 18.05.2017.godine u vremenskom periodu od 09:00 do 18:00časova na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75) u tunelima Lipak i Železnik izvodiće se radovi na održavanju putne ITS opreme (tunel Lipak od 09:00 do 13:30, a tunel Železnik od 13:30 do 18:00 časova). Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila pomoću semafora.

Nastavlja se izvođenje radova na sanaciji mosta preko Volujskog potoka i uređenju korita Volujskog potoka i Dubočke reke, na državnom putu I B reda broj 33, u mestu Duboka. Radovi će trajati do 01.07.2017.godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole, a tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja