LAST MINUTE: Izbor za odmor na Tirkiznoj rivijeri
Foto: Promo

LAST MINUTE: Izbor za odmor na Tirkiznoj rivijeri

Društvo -

Prvi čarter let ka Antalijskoj rivijeri ove godine obavila je 21. maja beogradska agencija "1 A Travel". Pun avion ka Antaliji pokazao je da se putnici vraćaju svom omiljenom izboru za letovanje i da ne odustaju tako lako od svih pogodnosti koje Antalijska regija ima da ponudi.

Nadaleko čuvena turska gostoljubivost upravo je najprepoznatljivija u Antalijskoj regiji gde se nalaze mnogobrojni luksuzni hoteli za odmor iz snova sa ponudom toliko raznovrsnom da za svakog gosta ima ponešto.

Ljubitelji prirode, zelenila i aktivnog, sportskog odmora pravi raj će pronaći u hotelima iz lanca IC Hotels. Ovi hoteli su idealni za porodice sa malom decom za koje postoje najraznovrsniji sadržaji, a IC Hotels Santai bi sa pravom mogao poneti naziv dečjeg hotela zbog prilagođenosti najmlađem uzrastu, a last minute cena ovog hotela za polazak 08 juna je samo 589€ za 7 noćenja. IC Hotels Green Palace je izvanredan izbor za sve koji žele da se bave sportovima i da uživaju u predivnim baštama punim ladovine, a sve to po ceni od samo 679€ u istom terminu.

foto: Promo

Jedan od najekskluzivnijih i najpoznatijih hotela antalijske rivijere Titanic Beach Lara se nalazi nedaleko od same Antalije, na dugoj peščanoj plaži Lara. Posetioci ovog hotela imaju pristup jednoj od najlepših plaža u regiji, a u isto vreme uživaju u brojnim zabavnim sadržajima kako za odrasle tako i za decu i imaju mogućnost da sa izvanredne lokacije obilaze što samu Antaliju sa prelepim starim gradom i marinom, što mnoge druge turističke znamenitosti poput antičkih lokaliteta Perge, Aspendos, Side, Termesos ili Fazelis. Polazak 08 juna na 7 noći u ovom hotelu je 939€.

U istom regionu nalazi se i jedan od najpopularnijih hotela, posebno među mlađim putnicima i mladim parovima - Kervansaray Lara sa ultra all inclusive uslugom pravi je izbor za one koji žele da ostanu blizu velikog grada, a da u isto vreme uživaju u čarima Mediteranskog mora, a last minute cena je zaista atraktivnih 519€.

foto: Promo

U srcu Antalije, u starom gradu Kaleičiju gde se ulice petljaju u lavirinte prepune istorije i lokalne tradicije smešten je Alp Paša Butik, hotel specijalne kategorije kakve u turskoj nazivaju istorijski hoteli. Mali hotel, u staroj zgradi u otomanskom stilu gradnje, sa klasičnom uslugom otmenih gradskih hotela privlači pažnju putnika na najprobirljivijim ukusima. Ovaj hotel ne nudi luksuzne sadržaje, ali je njegova usluga pravi dragulj turizma na Antalijskoj rivijeri. Idealan je izbor za sve putnike željne da dožive autentičnu Antaliju, a cena je za ovakav hotel simboličnih 319€ u last minute opciji za polazak 08 juna.

Istočno od Antalije, nalazi se Alanja, veoma popularna turistička destinacija i posebno omiljeno stecište mladih željnih provoda i ludog noćnog života. Nadaleko čuvena upravo po žurkama i noćnim klubovima, Alanja je ujedno i veliki centar zdravstvenog turizma zbog lekovitih svojstava vazduha u pećini u samom gradu. Brojni hoteli na dve prelepe plaže istočno i zapadno od centra grada privlače na hiljada turista iz celog sveta. Jedan od najpoznatijih je svakako Kleopatra Melissa Beach, tipičan manji gradski hotel sa tri zvezdice ali koji nudi kvalitetnu all inclusive uslugu za samo 309€ u last minute ponudi “1 A Travel”-a

Južno od Antalije, pruža se obala sasvim drugačija od one istočne, prema Lari i dalje ka Alanji. Na jugu se nalazi Kemer, nekada romantično i živopisno seoce, a danas veoma popularno turističko mesto prepuno brojnih hotela smeštenih uz peskovito-šljunkovite plaže i sakriveni pod visokim Taurusom na zapadu. U Kemeru se nalazi i jedan od najstarijih i najpoznatijih hotela ove regije - Sailor's Beach Club. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi klasičnu all inclusive uslugu i idealan je izbor sa porodice sa decom a polazak 08 juna košta 389€ za sedmodnevni boravak.

foto: Promo

Hotel Royal Seginus Najnoviji hotel koji je ovog maja otvoren za posetioce Royal Seginus pripada turskom lancu hotela Stone Groupe Hotels. Nalazi se na 17km od Antalije. Ima svoju sopstvenu peščanu plažu i impresivan kompleks bazena sa akva parkom. Gostima su na raspolaganju mnogi sportski sadržaji. Hotel nudi vrhunsku all inclusive uslugu, a s obzirom da je tek otvoren nudi sjajne popuste i do 40 posto, tako da je last minute ponuda agencije za 7 noći samo 599€.

Agencija "1 A Travel" je, kao turoperator specijalizovan za Tursku, u prilici da svojim putnicima ponudi najkvalitetnije hotele u Antalijskoj regiji i to po najpovoljnijim cenama. Pred svaki polazak ka Antaliji odobravamo i brojne last minute popuste.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track