POMOĆ ZA NEZBRINUTU DECU: Kurir usrećio maturante iz Zvečanske (FOTO)
Foto: Kurir

SREDILI SMO 20 ŠKOLARACA IZ DOMA ZA NEZBRINUTU DECU

POMOĆ ZA NEZBRINUTU DECU: Kurir usrećio maturante iz Zvečanske (FOTO)

Društvo -

Važno je da i oni, poput svojih vršnjaka, uživaju u tom posebnom danu, istakao je Nemanja Pajić, glavni i odgovorni urednik Kurira

Društveno odgovorna akcija Kurira „Obucimo maturante iz doma za nezbrinutu decu“ juče je uspešno okončana, a zadovoljna lica tinejdžera svedoče o uspešnoj realizaciji lepe ideje.

- Kurir je organizovao akciju u kojoj je obezbedio kompletnu odeću, obuću, šminku i frizure za maturante štićenike doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Rezultati akcije oduševili su svih 20 maturanata, njihove vaspitače i drugare. Važno je da i oni, poput svojih vršnjaka, uživaju u tom posebnom danu - istakao je Nemanja Pajić, glavni i odgovorni urednik.

Prelepim maturantkinjama D. A. i A. S. haljine je poklonila pevačica Seka Aleksić, za A. D. kreirala je Suzana Perić, Dajana Paunović je odabrala haljinu brenda „Sonja fešn“ za M. R., dok je dizajner Mladen Baron stilizovao mladu D. T.

Za šminku i frizure devojčica bili su zaduženi: tim Srđana Petkovića za „Minibarstudios“, kao i Jelena Jovanović Srna i Nena Ilić za „Studio Prostor“. Obuću je, zahvaljujući vlasnici Snežani Petrović, donirala kompanija „Beoshoes“. Dečaci su bili obučeni u odeću marke „Legend“.

- Oduševljena sam ovom akcijom, koja mi je izmamila osmeh na lice. Stvarno nemam reči. Šminkerka je odradila odličan posao jer me je našminkala prelepo za kratko vreme. Haljina ima predivne šare, potpuno mi pristaje i nosiću je s ponosom - rekla je maturantkinja D. T.

Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih i društveno odgovornih akcija Kurira sa ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć potrebna.

Zaposleni u Zvečanskoj izrazili su zadovoljstvo i veliku zahvalnost ove institucije Kuriru i svim donatorima ove humanitarne akcije.

1 / 8 Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track