POSLANIK MIROSLAV ALEKSIĆ:  Saslušanje Rodića je progon neistomišljenika, Srbija je Vučićeva privatna država!
Foto: NPS

REŽIM deli svoju pravdu

POSLANIK MIROSLAV ALEKSIĆ: Saslušanje Rodića je progon neistomišljenika, Srbija je Vučićeva privatna država!

Društvo -

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i poslanik u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić ocenio je da je saslušanje predsednika "Adrija medija grupe" Aleksandra Rodića u policiji "slanje poruke svim ostalim medijima i pojedincima da će ovaj režim uraditi sve da ućutka svako drugačije mišljenje i svaku kritiku".

"Već je postala praksa da se na informativne razgovore privode i obični građani koji se na taj način primoravaju da trpe i ćute o stanju u državi. Zloupotrebom institucija i svojih medija, ovaj režim deli sopstvenu pravdu. Režimski mediji svakodnevno na naslovnim stranama pozivaju na ratove i progone, krše Ustav i zakone i nijedna institucija ne reaguje i to je potvrda da je Srbija danas privatna država Aleksandra Vučića. Jedno je sigurno, ovaj će režim, osim po bedi i siromaštvu u koje je uveo građane i društvo, ostati upamćen upravo i po skandaloznom progonu neistomišljenika i pokušaju jednog čoveka da sebe u svakoj situaciji prikaže žrtvom", poručio je Aleksić.

Podsetimo, Aleksandar Rodić saslušan je danas u policiji zbog izmišljenih pretnji urednicima Srpskog telegrafa. Već nedeljama traje hajka i medijski linč na predsednika Adrija medija grupe Aleksandra Rodića preko režimskih televizija i novina, a najmonstruoznija bila je najava ubistva Aleksandra Rodića u novinama Vučićevog kuma Gorana Veselinovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track