Najnovije vesti

(KURIR TV) Marija Janjušević: Hakerski napadi su pokušaj da se ućutka Adrija medija grupa!
Foto: Printscreen Kurir TV

(KURIR TV) Marija Janjušević: Hakerski napadi su pokušaj da se ućutka Adrija medija grupa!

Društvo
16:24h

Narodni poslanik Dveri Marija Janjušević, izjavila je da je sigurna da iza hakerskih napada na “Adrija medija grupu”, stoji pokušaj ućutkavanja svih izdanja ove medijske kuće, a prvenstveno Kurira, koji je jedini pokrenuo teme o kojima se ne govori u drugim medijima.

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana, odnosno od jedan sat posle ponoći počeo je žestok hakerski napad na internet-stranicu Kurira i sva izdanja “Adrija medija grupe” (AMG), video-produkciju, prenose uživo, mrežnu infrastrukturu i opremu.

Sumnjamo da ovi napadi i pokušaj obaranja Kurirovog sajta i svih elektronskih izdanja AMG imaju veze sa kritičkim tekstovima o Aleksandru Vučiću, kao i davanju prostora opoziciji u našim izdanjima Kurir, Espreso i Newsweek.

foto: Kurir

Identičnim naručenim, plaćenim napadima režim je pribegavao i ranije, ali nikad ovakvim intenzitetom.

Ovome su prethodili razni napadi na našu kompaniju i Aleksandra Rodića: finansijski pritisci i razne poreske inspekcije, medijski linč kroz provladine medijske kuće, pretnje distributerima štampe da sklone Kurir sa prodajnih mesta i najgori od svih: pretnja ubistvom Aleksandra Rodića, vlasnika AMG, koju je izrekao osuđeni ubica Sreten Jocić, uputivši svoju poruku preko jednog režimskog nedeljnika.

Zbog svega ovoga, “Adrija medija grupa” sumnja da iza svega kao naručilac stoji diktatorski režim Aleksandra Vučića.

Konstantni napadi imaju za cilj da našu novinsku kuću spreče da nastavi sa istinitim i objektivnim izveštavanjem građana i kritičkim tekstovima koji govore o malverzacijama režima Aleksandra Vučića.

Tražimo od nadležnih institucija, policije i tužilaštva da odmah reaguju na ovaj brutalni hakerski napad na AMG koji je do sada prouzrokovao ogromnu materijalnu štetu.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...