PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Širom Srbije danas pojačan intenzitet saobraćaja
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Širom Srbije danas pojačan intenzitet saobraćaja

Društvo -

Na važnijim putnim pravcima saobraćaj je pojačanog inteziteta, ali se odvija bez zastoja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS) uz upozorenje da treba prilagoditi vožnju na deonicama gde su radovi u toku.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Završena je obustava saobraćaja na prolazu kroz Preševo. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu. Danas i sutra od 22:00 do 05:00 izvodiće se radovi na čišćenju slivnika u zoni Pančevačkog mosta, smer Pančevo-Beograd. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom.

U toku su radovi na rekonstrukciji i uredjenju pružnih prelaza na deonici Banja Koviljača - Mali Zvornik. Saobraćaj se za vreme izvodjenja radova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 3. jula do 16:00, zbog radova na redovnom održavanju kolovoza od Horgoša ka Novom Sadu, od petlje Jug Subotica do Čantavara, saobraćaj će biti preusmeren sa desne na levu kolovoznu stranu, tako što će se stranom auto-puta ka Novom Sadu, saobraćaj odvijati dvosmerno.

Do 6. jula izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na deonici Beograd- Obrenovac, u zoni klizišta Umka. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Produženi su radovi u sklopu druge faze rehabilitacije na deonici Novi Sad - Beograd, kod Sentandrejskog mosta.

Radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Beogradu, vozila se kreću levom preticajnom trakom iz pravca Subotice ka Beogradu, dok se iz suprotnog smera saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja