Paket aranžman sa cenom za dvoje
Foto: Promo

SJAjNA PRILIKA DA LETO S KONTIKIJEM PROVEDETE U EGEJSKOJ TURSKOJ

Paket aranžman sa cenom za dvoje

Društvo -

Egejska Turska. Obala iz snova sa gradovima kojima se turisti s radošću vraćaju. Marmaris i Bodrum su najpopularnija i najposećenija letovališta. Prijatna mediteranska klima, šumovito zaleđe i nestvarno plava boja mora čini Marmaris magično privlačnim. Idealna je destinacija za one koji uživaju u dobrom provodu i noćnim izlascima jer grad je prepun dobrih barova, orijentalnih restorana, diskoteka s odabranom muzikom...

Bodrum je grad boema i umetnika, kosmopolitski centar turske obale. Prepoznatljiva arhitektura, očuvani spomenici prošlosti, velika marina i brojne peščane plaže koje umivaju vode prelepog Egejskog mora, mnoštvo zelenila i gostoprimljivi domaćini, moderni hoteli i hotelski kompleksi, kafei, restorani, diskoteke i galerije, samo se deo šarma ovog nadasve ljupkog letovališta...

Bodrum je i grad iznenađenja koji vam pored dobrog odmora nudi i jednako atraktivan šoping u brojim bazarima ali i izuzetno bogat noćni život. Ovde je noć zapravo muzika. Muzika, za sve generacije i ukuse.

foto: Promo

Kon Tiki je i u Budrumu i u Marmarisu ali i u mnogo čemu atraktivnom Didimu pripremio lepa iznenađenja uz akciju s naslovom paket po meri za dvoje.

U ponudi su tri hotela – po jedan u Marmarisu, Bodrumu i Didimu. Svi hoteli gostima daruju all inclusive uslugu ili polupansion . Za let 7.juli (12 dana, 11 noćenja) u cenu aranžmana su još uračunate i avio-karta na čarter letu, zatim sve aerodromske takse i transferi, usluga vodiča i smeštaj za - dve osobe . Posebna pogodnost je cena avio-karte za dete. Umesto 189 evra ona sada iznosi 99 evra. Ova akcija važi i u julu za sve polaske.

Hotel Balim 3* u Marmarisu može se nazvati i mestom dobre zabave i mirnog odmora. Idealan je za one koji uz kupanje i sunčanje priželjkuju i doživaljaj u satima kada zađe sunce. Komfor je jedan od atributa baš kao i gastronomska ponuda. Gostrprimstvo i profesionalnost osoblja takođe je na zavidnom nivu što zaokruženo sa svim drugim vrednostima garantuje kompletan letnji užitak. Cena u paket aranžmanu KonTikija za dvoje, s polaskom 7.jula na bazi polupansiona je već od 999 evra.

foto: Promo

Hoteli u Bodrumu su oaze mira i maksimalnog uživanja. U ovoj kategoriji je i Diamond of Bodrum 5*, Bodrum. Činjenica da je usidren na velikoj peščanoj plaži daruje mu epitet morske čarolije s bezbroj uživanja u slobodnim satima. Udaljen je samo 10 minuta vožnje od centra Bodruma i svih njegovih znamanitosti poput tvrđave ili mauzoleja Halikarnas. Jedan od posebnosti je i istina da se na krovu hotela nalazi bazen sa barom i džakuzijem al ii predivnim pogeldom na Egejsko more. Turska i i internacionalna kuhinja su osnova onog što se služi u dva hotelska restorana. Odabrana pića služe se i u tri hotelska bara…Svaka od 201 hotelske sobe ima drveni pod, balkon, satalitski TV programa…Sauna, parna kupatila i odličan spa centar dodatak sun a uživanje u ovom hotelu u kome je usluga all inclusive a cena aranžmana u paketu za dvoje s poalskom 7.jula već od 1399.00 evra.

Hotel Tuntas Beach 3+* u Didimje mala čarolija s garancijom kvalitetnog odmora u svakom segment ponude. Prostrana peščana s brojnim ležaljkama i suncobranima dopašće se onima koji uživaju u sunčanju i plivanju. Restoran, tri bara, otvoreni bazen, bazen za decu, bilijar, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, sportovi na vodi, TV sala i još pun o toga drugog dodatak sun a uživanje. Usluga je all inclusive a cena od 1.190 evra u varijanti paket ranžmana za dvoje s polaskom 7.jula

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track