SREĆAN PUT: Saobraćaj širom Srbije umeren, bez zadržavanja na granicama
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

SREĆAN PUT: Saobraćaj širom Srbije umeren, bez zadržavanja na granicama

Društvo -

Na glavnim i frekventnijim putevima vozače jutros očekuje umeren intenizitet saobraćaj, saopstio je Auto-moto savez Srbije.

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

NAJAVE I NAJAKTUELNIJE IZMENE U SAOBRAĆAJU

U ponedeljak, 10.07.2017. godine, na državnom putu I B reda broj 22, na deonici Lazarevac-Ljig, u mestu Ćelije, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoznog zastora. Za vreme trajanja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Subotica - Novi Sad, od 07.07. do 11.07.2017. godine, u vremenskom periodu od 07.00 do 15.00 časova, izvodiće se radovi u fazama, u kolovoznoj traci u smeru Subotica - Novi Sad, na 2,5 km ispred isključenja za bočnu naplatnu stanicu "Sever".

Radovi na bankini će se odvijati u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će biti preumeren na preticajnu i voznu saobrćajnu traku i biće regulisani adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track