MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Policajci radili po pravilu u vezi s centrima za socijalni rad
Foto: Dragan Kadić

MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Policajci radili po pravilu u vezi s centrima za socijalni rad

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović je danas izjavio da su prema istrazi ubistava dve žene i jednog deteta u beogradskim centrima za socijalni rad, policijski službenici postupali u skladu s prvilima.

"Ako se pokaže da postoji neko ko nije radio kako treba, odgovaraće", kazao je ministar na konferenciji za novinare u Beogradu.

Stefanović je istakao da su policajci odgovarali na pozive i izlazili na teren "svaki put kada su bili pozvani i na teritoriji Voždovca i Rakovice".

Dodao je i da su podnosili krivične projave protiv nasilnika i da su se o svemu konusultovali i s tužiocima i sudijama.

Komentarišući navode medija o povezanosti policije s nasilnikom koji je ubio bivšu suprugu u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu, a zatim, izvršio samoubistvo, Stefanović je rekao da su to izmišljotine.

Negirao je i tvrdnje pojednih medija da ubijena žena nije bila vlasnica auto-škole koju je on posetio, već da je vlasnik bio njen bivši suprug, nasilnik.

Pišući o tome "na taj način mediji ponovo ubijaju žrtvu", ocenio je Stefanović i ponovio da su on i direktor polcije Vladimir Rebić u toj auto-školi bili upravo da bi pružili podršku toj ženi, a da je u to vreme nasilnik bio u zatvoru već osam meseci, a potom još 15.

(Kurir.rs/Beta)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL! Ministar policije ima “opravdanje” za svoje nečinjenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track