BOTOVIMA GRČKA, AKTIVISTIMA TIVAT: Vučićeva simpatizerka se pohvalila na Fejsu da joj je SNS platio apartman na moru!
Foto: Printskrin/Facebook

za lupanje pluseva i komentare grčka, za mahanje zastavom tivat

BOTOVIMA GRČKA, AKTIVISTIMA TIVAT: Vučićeva simpatizerka se pohvalila na Fejsu da joj je SNS platio apartman na moru!

Društvo -

Vučićeva obožavateljka Branka J. postala je hit internetu jer se hvali da je od svoje stranke SNS dobila vaučere za letovanje u Tivtu.

- Da brate moj u pravu si za to ali nisam mogla propustiti priliku dobila sam gratis 10 dana apartman u tivat preko stranke - to doslovce stoji u komentaru Branke J., aktivistkinje SNS iz Peći.

foto: Printskrin/Facebook

Sudeći po Brankinim fotografijama na toj društvenoj mreži, ona zaista odmara negde na moru, a svoj aktivizam u SNS-u i naklonost prema Aleksandru Vučiću.

foto: Printskrin/Facebook

Podsetimo, Kurir je već pisao o Dragani Cerović, kraljici SNS botova i objavio njenu prepisku sa ostalim botovima u kojoj im poručuje da nikako ne kače slike sa godišnjeg odmora, a posebno ako su snimljeni u inostranstvu, kao i da joj se jave svi oni botovi koji nisu dobili vaučere za letovanje u Grčkoj, verovatno kao nagradu za blaćenje političkih protivnika.

foto: Facebook

Nije baš najjasnije da li je aktivistkinja Branka J. rezignirana time što nije dobila vaučer za Grčku ironično prokomentarisala da je "dobila uplaćen apartman u Tivtu" ili je pak, svojim zalaganjem u stranci izvojevala sebi zasluženi odmor na crnogorskom primorju.

Bilo kako bilo sumnjamo da će, za razliku od partijskih, njene Fejsbuk aktivnosti biti prepoznate kao dobre od strane stranačkog vrha.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SKANDALOZAN SNIMAK! OVO JE DOKAZ VUČIĆEVE CENZURE: Radnica na trafici priznala da su joj NAREDILI da sakrije Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja