Najnovije vesti

(FOTO I VIDEO) OVAKO LETUJU KARIĆI: Bogoljub rezervisao kompleks na moru za 42 člana porodice! Evo kako to izgleda!
Foto: Facebook printscreen/Bogoljub Karić

(FOTO I VIDEO) OVAKO LETUJU KARIĆI: Bogoljub rezervisao kompleks na moru za 42 člana porodice! Evo kako to izgleda!

Društvo

BEOGRAD - Srpski biznismen Bogoljub Karić okupio je čitavu familiju na Crnogorskom primorju, kojoj je kompletno platio boravak u luksuznom rizortu u Bečićima. Dane provode na plaži uz smeh i igranje sa mališanima.

Porodični odmor iskeširala je glava porodice Bogoljub, koji je i rezervisao hotel u Bečićima za 42 člana. Kako se saznaje, on je najbliže rođake ove mnogobrojne familije obavestio da će on platiti letovanje da bi svi bili na okupu, ali da je potrebno da se usaglase oko datuma. Očigledno da su se na kraju svi dogovorili da to bude avgust.

foto: Facebook printscreen/Bogoljub Karić

Druže se, ćaskaju, nazdravljaju i plivaju

Dok stariji vreme provode u hladu razgovarajući o porodičnim pitanjima i daljim planovima, deca su trčkaju plažom i igraju se u pesku. Kako je cena noćenja u ovom rizortu oko 400 evra, to na dnevnom nivou znači oko 15.000, a za čitavih 20 dana, koliko i ostaju, to košta 300.000 evra ukupno.

foto: Facebook printscreen/Bogoljub Karić

- Od Karića skoro i da se ne vide drugi turisti na plaži ovog hotela - kroz osmeh priča gost koji je odseo u istom hotelu, i dodaje: Lepo je videti kako se slaže i druži jedna porodica. Ja ni ovo moje četvoro ne mogu da usaglasim sa željama i prohtevima, a ne on njih toliko. Vidi se da Bogoljub tu vuče konce i drži porodicu na okupu, to je pokazao i ovim gestom kada je platio letovanje svima. Supruga Milanka mu je tu najveća podrška i ona brine da svi unučići budu nahranjeni i na sigurnom. Svi se super slažu, sve vreme su zajedno bilo na obali ili u vodi. Igraju odbojku, a neretko im se i Bogoljub pridruži u tome.

Igra se sa unucima u pesku i prska Milanku!

On najviše voli da provodi vreme sa unucima, pa ga najčešće možete videti sa mališanima kako se igra u pesku i ispunjava im sve želje. Kada je sa njima, potpuno podetinji, pa je tako na glavu stavio šareni šešir, a zatim izlazeći iz vode isprskao Milanku koja je bila u haljini za plažu, zbog čega ga je kritikovala - otkriva naš izvor, a što se vidi i na našim fotografijama.

Bogoljub je u nekoliko navrata isticao da je porodica stub svakog stabilnog čoveka i da je Srbiji potrebno što više mnobrojnih porodica. Samo u njihovoj familiji ove godine se rodilo nekoliko beba, a mnoge snajke, ćerke, bratanice i sestričine su u blagoslovenom stanju, pa se proširenje porodice Karić očekuje.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Facebook printscreen/Bogoljub Karić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Bogoljub na belom konju

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...