SREĆAN PUT: Umeren saobraćaj širom Srbije, bez većih zadržavanja na granicama
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

SREĆAN PUT: Umeren saobraćaj širom Srbije, bez većih zadržavanja na granicama

Društvo -

Saobraćaj na putevima Srbije je umeren, bez gužvi i većih zadržavanja na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta, dok su zadržavanja za teretna vozila, na izlazu iz Srbije ka Hrvatskoj, na prelazu Batrovci oko 60 minuta.

Posle dva svežija dana, od danas se nastavlja period sa povoljnim vremenskim prilikama, a vozačima se savetuje da za put biraju ranije jutarnje ili kasnije popodnevne sate, kao i da prave češće pauze.

AMSS apeluje i na veću pažnju u saobraćaju zbog većeg prisustva dvotočkaša, prvo unutar gradova, a zatim i van gradskih sredina.

AMSS navodi da se nastavljaju radovi na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petlji ;"Feketić" i petlji "Srbobran", pa će saobraćaj biti obustavljen na tim petljama i preusmeren na alternativne petlje i magistralne puteve.

Sutra pa sve do kraja septembra izvodiće se radovi na montaži stubova javne rasvete u servisnim saobraćajnicama na delu od naplatne stanice "Novi Sad jug" do petlje "Novi Sad - jug" zbog čega će se u tom delu saobraćaj odvijati jednom trakom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track