Velika letnja rasprodaja nameštaja u Atlasu
Foto: Promo

Velika letnja rasprodaja nameštaja u Atlasu

Društvo -

Velika letnja rasprodaja izloženih modela u Atlas salonima nameštaja počela je i trajeće do kraja ovog meseca.

Rasprodaja ugaonih garnitura, sofa, trpezarijskih i klub stolova, kreveta, garderobera, kuhinja i dnevnih soba u Atlas salonima u Beogradu Čačku i Užicu je počela i trajaće do kraja ovog meseca. Pored velike rasprodaje izloženih modela i do 70% u pomenutim salonima, Atlas je pripremio i 20% popusta na nove porudžbine za proizvode iz svog proizvodnog asortimana, kao i iz asortimana italijanskih proizvođača Pensarecasa i Stones za sve nove članove Atlasovog Loyalty kluba, odnosno za sve one koji žele da se učlane i budu deo kluba. Članstvo u Loyalty klubu ostvaruje se jednostavno i lako, kupovinom bilo kog proizvoda u najbližem Atlas maloprodajnom objektu.

Iskoristite priliku i opremite stan modelima koji prate savremene inovacije u industriji nameštaja, a dimenzijama se uklapaju u svaki prostor. Pored nameštaja koji je deo Atlasovog asortimana, na sniženju se nalazi i kuhinje i dnevni boravci po meri koji su deo proizvodnog programa brenda Pensarecasa sa kojim Atlas ostvaruje dugogodišnju saradnju.

Atlas nastavlja da prati inovacije u industriji nameštaja i ne odustaje od standarda koje je postavio na samom početku. Vodi se parolom da kvalitet nema kompormis i nastavlja sa proizvodnjom modela koji su u rangu modela svetskih proizvođača.

Iskoristite veliku letnju akciju Atlas nameštaja, opremite svoj dom uz ugaone garniture i prateće modele nameštaja vrhunskog kvaliteta.

foto: Promo

Ugaona garnitura MING

foto: Promo

Ugaona garnitura INFINITY

Na web sajtu kompanije www.atlasuzice.com možete pogledati ponudu nekih od modela koji su na rasprodaji, kao i Opšte uslove izdavanja i upotrebe loyalty kartice.

ATLAS BEOGRAD Bulevar Arsenija Čarnojevića 69a, Novi Beograd +381 (011) 2400-987 Radno vreme: Ponedeljak - Subota od 10-21h

ATLAS ČAČAK Bul. oslobodilaca Čačka 151,Konjevići +381(032) 559-0-566 Radno vreme: Ponedeljak - Subota od 09-20:00

ATLAS UŽICE Javorska BB, u krugu fabrike +381 (031) 512-244 Radno vreme: Ponedeljak - Petak: od 8-20h Subotom od 08-15h od 14.8.2017.,

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track