(FOTO) BEOGRAĐANIN (30) PAO U PROVALIJU, IZVLAČILI GA 2 SATA: Ivan izašao iz Lastinog autobusa pa upao u ambis dubok 70 metara?!
Foto: Služba zaštite i spasavanja Kolašin/VIjesti

Kolašinski spasioci u akciji

(FOTO) BEOGRAĐANIN (30) PAO U PROVALIJU, IZVLAČILI GA 2 SATA: Ivan izašao iz Lastinog autobusa pa upao u ambis dubok 70 metara?!

Društvo -

KOLAŠIN - Skoro dva sata pripadnici kolašinske Službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS), izvlačili su povređenog mladića iz provalije.

Beograđanin Ivan Čolović (30) povređen je prilikom pada u provaliju, iznad Mioske na magistalnom putu Kolašin - Podgorica. Beograđanin je bio putnik autobusa "Lasta" koji je stajao u koloni, zbog nezgode, koja se prethodno dogodila na tom delu magistrale.

foto: Služba zaštite i spasavanja Kolašin/VIjesti

Pretpostavlja se da je mladić, nakon što je izašao iz autobusa, krenuo prema rubu puta, ka potpornom zidu i survao se u provaliju duboku oko 70 metara.

Skoro dva sata pripadnici kolašinske službe zaštite, uz pomoć policije i jednog pripadnika Gorske službe spasavanja (GSS), izvlačili su povređenog mladića iz provalije.

"Dobili smo poziv od kolašinske policije oko 3.50 časova i odmah je pet pripadnika Službe zaštite krenulo na teren. Oko dva sata, po vrlo teškom terenu i uz slabu vidljivost, izvlačili smo Beograđanina. Na sreću, koliko znamo, van je životne opsanosti i sve se dobro završilo. Našli smo ga na mestu koje je 70 metara niže od od magistrale. Navodno on je prvo pao oko 30 metara, pokušavajući da se vrati, okliznuo i još dublje se survao", kazali su Vijestima u Službi zaštite.

Oni kažu da je srećna okolnost bila što je Beograđanin sve vreme bio u svesnom stanju i da je dozivao spasioce, što je olakšalo njegovo lociranje.

(Kurir.rs/Vijesti/D. Šćepanović/Foto: Služba zaštite i spasavanja Kolašin)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Beba upala u kanalizaciju, spasioci bili bespomoćni, a onda je došao klinac sa divovskim srcem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track