KAKO 10.10. PROSLAVITI DAN SOPSTVENOG POSLOVANJA: Iskustvo šefa kuhinje poznatog beogradskog restorana
Foto: Promo

PROMO

KAKO 10.10. PROSLAVITI DAN SOPSTVENOG POSLOVANJA: Iskustvo šefa kuhinje poznatog beogradskog restorana

Društvo -

Aleksandar Ilić skoro tri godine uspešno vodi kuhinju poznatog beogradskog restorana Terminal, iz koje izlaze internacionalna jela i deserti za pamćenje. Aleksandar je mlad čovek koji dobro zna koliko su ljubav i strast prema onome čime se baviš važne za uspeh svakog privatnog biznisa. Zato je, kao glavni šef kuhinje, prošle godine učestvovao u proslavi Dana sopstvenog poslovanja, koji 10. oktobra, organizuje svuda u svetu kompanija Metro. Samo da napomenemo da proslava 2. Dana svih preduzetnika, ove godine, akcenat stavlja na ugostiteljstvo, delatnost koja ima snažan uticaj na razvoj lokalne zajednice. Kako bi dao podsticaj i ostalim preduzetnicima da se uključe u ovu sjajnu akciju kojom se promoviše i podstiče privatni biznis, Aleksandar Ilić je sa čitaocima Kurira podelio svoja iskustva.

1.Kako ste prošle godine Vi proslavili 1. Dan sopstvenog poslovanja?

- Prošle godine smo proslavili Dan sopstvenog poslovanja tako što smo našim gostima omogućili 20% popusta na paste, pice i rožota.

2. Kako su reagovali Vaši kupci/klijenti na specijalnu ponudu?

- Naši klijenti su bili oduševljeni ovom akcijom, jer smo im pokazali koliko nam znače, ne samo kao klijenti, već kao ljudi koje često viđamo. To je definitvno bio divan dan za italijansku kuhinju u našem restoranu.

3. Mislite li da na ovaj način kompanija Metro daje dobar primer i podršku preduzetništvu?

-Naravno. Mala i srednja preduzeća su veoma bitan segment ekonomije svake zemlje i Metro zaista daje dobar primer podsticanja razvoja preduzetništva.

4.Možete li nam otkriti makar delić ponude koju ćete 10. oktobra pripremiti za Dan sopstvenog poslovanja?

-Pa, hajde da vam otkrijem šta planiramo. Ove godine će akcenat biti na Azijskoj kuhinji u našem restoranu, a naše goste očekuje 20% popusta na Sushi.

Da biste učestvovali u akciji METRO Dan sopstvenog poslovanja, jednostvano u 3 koraka popunite prijavu na portalu www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs. Priliku da svoje ponude predstave na ovoj platformi imaju kako postojeći kupci METRO-a, tako i oni preduzetnici koji nisu u METRO sistemu. Iskoristite mogućnost da svoje verne mušterije obradujete nekom sitnicom, a partnere upoznate sa detaljima i planovima za razvoj vašeg sopstvenog posla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja