Najnovije vesti

OD VEČERAS TOPLI RADIJATORI U 90% STANOVA: Počinje pojačana proba, od sutra će grejanje imati svi
Foto: Glas Arhiva

OD VEČERAS TOPLI RADIJATORI U 90% STANOVA: Počinje pojačana proba, od sutra će grejanje imati svi

Društvo

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavili su da će noćas početi tople probe u toplanama u Beogradu.


Oni su istakli i da se očekuje da u više od 90 odsto domaćinstava radijatori budu topli, a da od sutra to bude slučaj sa svim stanovima koji su priključeni na daljinsko grejanje.


Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, gradonačelnik Beograda dao je nalog da "Beogradske elektrane" počnu sa toplim probama i sa ministrom obišao toplanu "Novi Beograd".

Ministar Antić rekao je da će probe početi večeras i da se od sutra mogu očekivati topli radijatori u svim domaćinstvima. On je dodao da je reč o "pojačanim toplim probama", koje će učiniti da stanovi sugrađana budu topli.

- Sve toplane u Srbiji apsolutno su spremne za čitavu zimu, a obezbeđene su velike količine energenata - naveo je Antić.

Mali je rekao da očekuje da će večeras radijatori u stanovima Beograđana biti topli.

- Nikada spremniji nismo bili nego ove grejne sezone. Ne postoje nikakva dugovanja prema „Srbijagasu”, svi energenti su obezbeđeni, a više od tri milijarde dinara uloženo je u rehabilitaciju mreže i remont sistema - rekao je gradonačelnik.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...