POSLE OBLAČNOG JUTRA, LEP JESENJI DAN: Razvedriće se, danas do 20 stepeni
Foto: AP/Ilustracija

POSLE OBLAČNOG JUTRA, LEP JESENJI DAN: Razvedriće se, danas do 20 stepeni

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, u većini mesta suvo i sa periodima sunčanog vremena, a najviša temperatura biće do 20 stepeni.

Ujutro na severu, a posle podne i krajem dana i u ostalim krajevima ponegde je moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, zapadni i severozapadni vetar, krajem dana i u toku noci u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od 3 na jugu i jugoistoku do 9 stepeni na severu, a najvisa dnevna od 15 do 20 stepeni.

foto: AP/Ilustracija

U Beogradu će biti promenljivo oblačno, tokom dana sa periodima sunčanog vremena. Ujutro je u pojedinim delovima grada moguća kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od 6 do 9, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u jutarnjim satima po kotlinama i recnim dolinama biće mestimicno kratkotrajna magla.

U većini dana perioda malo i umereno oblačno i suvo. Samo je u utorak ujutro uz vise oblačnosti u severnim krajevima moguca kratkotrajna kiša. Od sredine sedmice najviša temperatura u većini mesta biće od 21 do 23 stepena. Za vikend manji pad temperature.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track